Ervaringen van ouders

Chantal: Maury heeft ons ontzettend goed geholpen. Ons zoontje van toentertijd 10 maanden werd elke nacht een aantal keren huilend wakker. De enige manier om hem weer te laten slapen was met een fles melk. Omdat hij ’s nachts te veel melk dronk, at hij overdag niet voldoende met als gevolg dat hij dit ’s nachts wilde inhalen. Kortom we zaten in een vicieuze cirkel waar wij zonder hulp van Maury niet uit waren gekomen.

Maury heeft met nuttige tips zoals melk/slaap associatie doorbreken en een vast slaapritueel ons handvatten gegeven om dit doel te bereiken en met succes. Na slechts een aantal dagen sliep ons zoontje door!

Anoniem: De coaching door Maury hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben Maury gebeld vanwege een onrustige baby van 6 weken. We vonden het moeilijk om zijn onrust en huilbuien te duiden en wilden hem er zo goed mogelijk doorheen helpen.

Voor ons heeft de ondersteuning van Maury geholpen bij het beter begrijpen van onze baby. Wat maak ons kleintje door in de eerste weken, welke impact hebben zaken als de (pittige)bevalling, het verlaten van een veilige warme omgeving en de prikkels van de eerste weken op hem. Daarnaast heeft Maury ons concrete handvatten geboden om met onze baby om te gaan om het hem zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Variërend van draaghouding, tot communicatie en het bieden van rust en regelmaat.

Naast de concrete tips, hebben we door de coaching van Maury wat meer zelfvertrouwen gekregen (er komt nogal wat op je af in de eerste weken bij je eerste kindje) in de ‘opvoeding’.

Joyce: Maury heeft ons geholpen met het geven van handvatten en ook het stellen van de juiste vragen aan ons als ouders om ons dochtertje ’s nachts in haar eigen bed te laten slapen wanneer ze huilt. Ik merkte dat ik in een soort cirkel zat, waar ik niet uitkwam en wat niet prettig voelde. Ik wilde namelijk dat ons dochtertje  (1,5 jaar) in haar eigen bed bleef slapen ’s nachts, maar dit lukte niet. Ik heb hier met Maury een paar keer over gesproken en zij wist tot de kern te komen met het stellen van effectieve vragen.

Jeroen en Chantal: Wij vonden het erg prettig om met een deskundige te spreken over onze onrustige en gespannen baby (12 weken). Het was fijn dat de coaching thuis kon plaatsvinden. Maury neemt alle tijd voor je, luistert goed en komt met bruikbare tips en informatie. Onze zoon kan nu overdag beter rust vinden in zijn eigen bedje. Door goed op zijn signalen te letten krijgen zowel hij als wij meer rust.

Anoniem: N.a.v. de coachingsgesprekken met Maury hebben wij een aantal stappen ondernomen. Onze dochter (2 jaar) slaapt nu rustig in en wordt ’s nachts niet meer hysterisch wakker. Overdag is ze vrolijker, meer energie en eet ze beter.

Ingrid: Wij vonden het fijn om met Maury, de slaapcoach, te praten, te sparren en (samen) tot ideeën te komen wat eventueel zou kunnen werken voor onze dochter (2,5 jaar). Fijn dat er iemand met kennis meedenkt met de situatie. Zij heeft toch meer ervaring en kijkt er op een andere, frisse blik tegen aan. Wij hebben de tijd en het contact met Maury als prettig ervaren!