Ervaringen van ouders

Joyce: Maury heeft ons geholpen met het geven van handvatten en ook het stellen van de juiste vragen aan ons als ouders om ons dochtertje ’s nachts in haar eigen bed te laten slapen wanneer ze huilt. Ik merkte dat ik in een soort cirkel zat, waar ik niet uitkwam en wat niet prettig voelde. Ik wilde namelijk dat ons dochtertje  (1,5 jaar) in haar eigen bed bleef slapen ’s nachts, maar dit lukte niet. Ik heb hier met Maury een paar keer over gesproken en zij wist tot de kern te komen met het stellen van effectieve vragen.

Chantal en Jeroen: Wij vonden het erg prettig om met een deskundige te spreken over onze onrustige en gespannen baby (12 weken). Het was fijn dat de coaching thuis kon plaatsvinden. Maury neemt alle tijd voor je, luistert goed en komt met bruikbare tips en informatie. Onze zoon kan nu overdag beter rust vinden in zijn eigen bedje. Door goed op zijn signalen te letten krijgen zowel hij als wij meer rust.

Anoniem: N.a.v. de coachingsgesprekken met Maury hebben wij een aantal stappen ondernomen. Onze dochter (2 jaar) slaapt nu rustig in en wordt ’s nachts niet meer hysterisch wakker. Overdag is ze vrolijker, meer energie en eet ze beter.

Ingrid: Wij vonden het fijn om met Maury, de slaapcoach, te praten, te sparren en (samen) tot ideeën te komen wat eventueel zou kunnen werken voor onze dochter (2,5 jaar). Fijn dat er iemand met kennis meedenkt met de situatie. Zij heeft toch meer ervaring en kijkt er op een andere, frisse blik tegen aan. Wij hebben de tijd en het contact met Maury als prettig ervaren!